Ρεάλ - Ολυμπιακός: O Νετζήπογλου κάνει ντεμπούτο στην 12άδα αγώνα EuroLeague

Νετζήπογλου
Οι 12 που επέλεξε ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ στη Μαδρίτη, με μόνο μια αλλαγή να έχουμε σε σχέση με το ματς της Βιτόρια.

Αποστολή στη Μαδρίτη: Αχιλλέας Μαυροδόντης

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε ποιους θα παρατάξει στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ για την 2η αγωνιστική της Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς του Ολυμπιακού βάζει για πρώτη φορά την φετινή σεζόν στην 12άδα τον Όμηρο Νετζήπογλου, ο οποίος πήρε την θέση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Μπαρτζώκας αποκάλυψε πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Νιλικίνα και μίλησε ξεχωριστά για τον Ντόρσεϊ: «Εγώ σας τα είχα πει...»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Από την άλλη, όπως αναμενόταν, ο Φρανκ Νιλικίνα μένει εκτός και, όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στο Μαρούσι (5/10).

 

Αναλυτικά η 12άδα του Ολυμπιακού:

Γουόκαπ, Γουόρντ, Λι, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Νετζήπογλου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Αντετοκούνμπο, Χολ, Φουρνιέ.

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.