Φενέρμπαχτσε: Κόπηκε στα ιατρικά ο Μέτου, δεν προχωράει η μεταγραφή

Φενέρμπαχτσε: Κόπηκε στα ιατρικά ο Μέτου, δεν προχωράει η μεταγραφή

Η Μπαρτσελόνα λύγισε την Παρτιζάν και συνεχίζει σε τροχιά Play-In
Δύσκολα φαίνεται πως θα γίνει παίκτης της Φενέρμπαχτσε ο Τσιμέζι Μέτου, με το ιατρικό επιτελείο της τουρκικής ομάδας να «κόβει» τη μεταγραφή.

Προς... ναυάγιο οδεύει όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Τσιμέζι Μέτου στη Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι θέλησαν να ενισχυθούν με τον πρώην φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, όμως το ιατρικό επιτελείο άναψε κόκκινο φως για τη συγκεκριμένη προσθήκη.

Ο Νιγηριανός φόργουορντ υπέστη ρήξη αχιλλείου στα τέλη Μαρτίου την περσινή σεζόν και ενώ βρισκόταν σε πολύ καλό φεγγάρι με την Μπαρτσελόνα.

Οι ιατροί της Φενέρμπαχτσε έκριναν πως η αποθεραπεία του δεν έχει πάει όπως θα έπρεπε και έτσι οι Τούρκοι στρέφονται σε άλλους στόχους. Θυμίζουμε πως ο Μέτου την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε 24 παιχνίδια όσον αφορά την EuroLeague, μετρώντας 11.0 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.0 ασίστ.

Επίσημο: Παρέμεινε στη Φενέρμπαχτσε ο Μπιμπέροβιτς
Ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς στη Φενέρμπαχτσε

Στρέφεται και σε Πετρούσεφ η Φενέρμπαχτσε

Όπως είναι λογικό, μετά και τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών που οδήγησαν τη Φενέρμπαχτσε ως τον τίτλο της EuroLeague, ο Σάρας Γιασικεβίτσιους σκανάρει την αγορά. Με σερβικό δημοσίευμα τη Δευτέρα (21/7) να μπλέκει τη Φενέρμπαχτσε στην υπόθεση του Φίλιπ Πετρούσεφ.

 

Ο Σέρβος ψηλός δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο buy out, κάτι που σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν διάθεση να τον πουλήσουν, περιμένουν να ακούσουν μια πρόταση που θα τους ικανοποιήσει οικονομικά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.