Χεζόνια στο Gazzetta για Παναθηναϊκό: «Αν στη free agency διασταυρωθούν και πάλι τα μονοπάτια μας...» (vid)

Χεζόνια στο Gazzetta για Παναθηναϊκό: «Αν στη free agency διασταυρωθούν και πάλι τα μονοπάτια μας...» (vid)

ΧΕζόνια
Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στο Gazzetta 24 ώρες πριν από τον τελικό της Euroleague και μεταξύ άλλων όχι μόνο δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, αλλά άφησε και ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφή εάν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες το καλοκαίρι!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Γιώργος Κούβαρης, Νίκος Παπαδογιάννης

Λένε ότι ο έρωτας και ο βήχας δεν... κρύβονται. Και πώς να κρυφτούν. Και πώς να κρύψει ο Μάριο Χεζόνια τον «έρωτά» του για τον Παναθηναϊκό.

Απόδειξη; Τα όσα είπε στο Gazzetta λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό της Euroleague όπου ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να στερήσει από την αγαπημένη του ομάδα το όνειρο της επιστροφής στην ευρωπαϊκή κορυφή. Ο Κροάτης φόργουορντ μίλησε ανοικτά για την «πράσινη» αγάπη του ενώ δεν απέκλεισε τίποτα σε ερώτηση για πιθανή επιστροφή του στον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην πρώτη ερώτηση που του υποβάλαμε για πιθανή επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ήταν... διπλωματικός: «Ελπίζω στο μέλλον να δούμε τι θα συμβεί αλλά τώρα το μυαλό μου είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και θέλουμε τον τίτλο!» αλλά εμείς επιμείναμε: ««Βρίσκομαι εδώ, βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης» είπε χαμογελώντας διάπλατα ο «Super Mario»και στην παρέμβαση ότι δέχθηκε και πάλι θερμό χειροκρότημα από τον κόσμου, είπε:

«Ναι, ναι! Κοίταξε. Όταν ήταν να κάνω κάτι το οποίο δεν ήταν και τόσο cool, το έκανα. Θωρώ ότι δείχνουν την αγάπη τους και γι' αυτήν την κίνηση που είχα κάνει. Θα μπορούσα να πάω... πες εσύ σε ποια ομάδα. Είχα πάει τότε στον Παναθηναϊκό επειδή αγαπάω τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι μυστικό αυτό. Εντάξει, έδειχναν την αγάπη τους και και πριν γίνει αυτό. Αν στην free agency υπάρξει η πιθανότητα να διασταυρωθούν και πάλι τα μονοπάτια μας ξανα, τότε φυσικά. Αντιδρούν όπως αντιδρούν και εγώ τους αγαπώ. Δεν είναι μυστικό αυτό.»

Για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (26/5, 21:00) είπε ότι «είναι ο τελικός της Euroleague και δεν υπάρχει πιο μεγάλο ματς από αυτό κατά τη διάρκεια της σεζόν. Φυσικά είμαι χαρούμενος που είδα ότι στον Παναθηναϊκό άλλαξαν ολοκληρωτικά τη σύγχρονη ιστορία τους, έχοντας σπουδαίο προπονητή, σπουδαίες προσθήκες και όλοι γνωρίζουν τον ρόλο τους. Παίζουν πάρα πολύ καλά και αξίζουν να βρίσκονται στο Final Fοur. Όμως εμείς πρέπει αν συγκεντρωθούμε σε εμάς, στα όσα κάνουμε εμείς καλά ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου» και σε ερώτηση για το αν έχει έξτρα κίνητρο που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, είπε: «Αν χρειάζεσαι έξτρα κίνητρο όταν βρίσκεται στο Final Four, τότε καλύτερα να μην ήσουν εδώ.»

Όσο για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό; «Ήταν πολύ δύσκολο το ματς Μπορεί να πήραμε κάποιο σημαντικό προβάδισμα αλλά πρόκειται για μια ομάδα που είναι πολύ καλά προπονημένη. Προσπάθησαν να επιστρέψουν, αλλά εντάξει. Έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε αυτά τα ματς και γι' αυτόν τον λόγο τους σταματήσαμε έγκαιρα. Πάντως ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς.»


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.