Final Four, Παναθηναϊκός: Τρέλα των φιλάθλων για τον τελικό, προσπάθειες για τσάρτερ και εισιτήρια!

Final Four, Παναθηναϊκός: Τρέλα των φιλάθλων για τον τελικό, προσπάθειες για τσάρτερ και εισιτήρια!

Θύρα 13 στο Βερολίνο
«Αμόκ» επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού AKTOR για τον μεγάλο τελικό της Euroleague (26/5, 21:00) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Γιώργος Κούβαρης

Σε... ρυθμούς Παναθηναϊκού έχει αρχίσει να κινείται ήδη το Βερολίνο, το οποίο και αναμένεται να πρασινίσει έως και το τζάμπολ του μεγάλου τελικού!

Όπως είναι λογικό και επόμενο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν επιπλέον εισιτήρια για τους φιλάθλους, οι οποίοι και αναμένεται να μετατρέψουν την «Uber Arena» σε... ΟΑΚΑ! Εκτός απρόοπτου αναμένονται υπερδιπλάσιοι οπαδοί των «πρασίνων» στο Βερολίνο με τις αισιόδοξες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμα και για 10.000!

Μάλιστα γίνονται προσπάθειες προκειμένου να μπουν και τσάρτερ για την εύκολη μετακίνηση των φιλάθλων από την Αθήνα στο Βερολίνο, ενώ πολλοί φίλαθλοι έχουν ξεκινήσει ήδη το ταξίδι για την πρωτεύουσα της Γερμανίας χωρίς να έχουν εισιτήρια στα χέρια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βερολίνο, πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού δίνουν τα εισιτήρια που είχαν στην κατοχή τους, καθώς αναμένεται να αναχωρήσουν από τη Γερμανία πριν από το τζάμπολ των αγώνων της Κυριακής. Το ίδιο πράττουν και οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, κάτι που έχει κινητοποιήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού προκειμένου να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα «μαγικά χαρτάκια» για τον μεγάλο τελικό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.