Παναθηναϊκός, Final Four: Αγκαλιές με Καλάθη οι Μήτογλου και Παπαπέτρου στο ξενοδοχείο

Παναθηναϊκός, Final Four: Αγκαλιές με Καλάθη οι Μήτογλου και Παπαπέτρου στο ξενοδοχείο

Παπαπέτρου Μήτογλου Καλάθης
Μπορεί να ακολουθεί «do or die» ημιτελικό για το Final Four, αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν ευχάριστο τετ α τετ με τον Νικ Καλάθη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Γιώργος Κούβαρης

Η αντιπαλότητα κρατάει μόνο για 40 λεπτά και μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Έξω από αυτές τον πρώτο λόγο έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις.

Και αν μη τι άλλο, στο πέρασμα των χρόνων αναπτύσσονται συνέχεια. Αν και το απόγευμα της Παρασκευής (24/5, 19:00) θα διεξαχθεί ο ημιτελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε, οι παίκτες των δύο ομάδων παραμένουν καλοί φίλοι και το αποδεικνύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Την παραμονή του πρώτου τζάμπολ για το Final Four του Βερολίνου, οι Ντίνος Μήτογλου, Ιωάννης Παπαπέτρου και Νικ Καλάθης... θυμήθηκαν τα (όχι και πολύ) παλιά. Συγκεκριμένα είχαν συνυπάρξει στον Παναθηναϊκό τις σεζόν 2018-19 και 2019-2020, όπερ και σημαίνει ότι τους συνδέει παράλληλα και μια ιδιαίτερη φιλία.

Όπως είναι γνωστό οι τέσσερις ομάδες βρίσκονται στο ίδιο ξενοδοχείο στο κέντρο της γερμανικής πόλης και βρήκαν την ευκαιρία και τον χρόνο για να μπορέσουν να τα πουν. Μάλιστα ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.