Μπαρτσελόνα: «Πρόθυμος να συζητήσει για συμβόλαιο ο Μονέκε»

Μπαρτσελόνα: «Πρόθυμος να συζητήσει για συμβόλαιο ο Μονέκε»

Μπαρτσελόνα: «Πρόθυμος να συζητήσει για συμβόλαιο ο Μονέκε»
Όπως μεταφέρουν από την Ισπανία, ο Τσίμα Μονέκε της Μπασκόνια είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συζητήσει για συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα.

Η αγωνιστική περίοδος φτάνει πλέον σιγά σιγά στο τέλος τις και τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Κάπως έτσι, σύμφωνα με το ισπανικό site sport.es, ο Τσίμα Μονέκε φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά να φύγει από τη Μπασκόνια.

Μάλιστα, όπως μεταφέρει το δημοσίευμα, μία από τις ομάδες η οποία ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτησή του, είναι η Μπαρτσελόνα, μία επιλογή την οποία υπολογίζει ο 28χρονος φόργουορντ. Ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος από το πόσο άσχημα κύλησε και ολοκληρώθηκε τελικά η σεζόν, αλλά έχει ακόμη 1 χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα από τη χώρα των Βάσκων.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν στην κανονική διάρκεια της Euroleague ο Μονέκε είχε κατά μέσο όρο από 13,6 πόντους με 6,6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 24:44 λεπτά εντός παρκέ.

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.