Λεσόρ: «Το να είχαμε τρεις παίκτες μας στην καλύτερη πεντάδα δεν μου φαίνεται ρεαλιστικό σενάριο»

Λεσόρ: «Το να είχαμε τρεις παίκτες μας στην καλύτερη πεντάδα δεν μου φαίνεται ρεαλιστικό σενάριο»

Newsroom
Ο Ματίας Λεσόρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Ματίας Λεσόρ σχολίασε τις επιλογές για την ανάδειξη των καλύτερων πεντάδων της σεζόν στη EuroLeague, υπενθυμίζοντας πως πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα διαφωνεί.

Η All-EuroLeague First Team έχει έντονο πράσινο χρώμα αφού ο Ματίας Λεσόρ και ο Κέντρικ Ναν συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης για το 2023/24 μαζί με τους Φακούντο Καμπάτσο, Μάικ Τζέιμς και Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

Στο μεταξύ, ο Ματίας Λεσόρ μίλησε στα κανάλια NOVASPORTS για την ανάδειξη των καλύτερων πεντάδων στη EuroLeague, τονίζοντας σχετικά: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στη EuroLeague και πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα διαφωνεί με τις πεντάδες. Άκουσα σχόλια να λένε, έπρεπε να ειναι πέντε διαφορετικοί παίκτες και να είναι κάποιος άλλος μέσα. Ναι, αλλά ποιον θα βγάλεις εκτός; Πάντα συμβαίνει αυτό, είναι η γνώμη του καθενός και ο καθένας έχει τη δική του. Το να είχαμε τρεις δικούς μας παίκτες δε μου φαίνεται ρεαλιστικό σενάριο, δε νομίζω ότι έχει συμβεί ξανά. Δυο ή τρεις παίκτες από μια ομάδα μου φαίνεται τρελό».