Πίτερς: «Όταν έφυγε ο Βεζένκοβ, ήθελα να πετάξω το κινητό μου στον τοίχο» (vid)
Συνέντευξη στον Τζο Αρλάουκας παραχώρησε ο Άλεκ Πίτερς στο Crossover και μίλησε για τα συναισθήματα του όταν έφυγε ο Βεζένκοβ από τον Ολυμπιακό, την φετινή του απόδοση, την ανανέωση του συμβολαίου, τον Παναθηναϊκό και τον Ράιτ.
Είπε μεταξύ άλλων
Για το Final Four του 2023: «Μεγάλο γεγονός για εμένα για μένα ότι έφτασα σε ένα Final Four, χωρίς να έχω νιώσει τέτοια εμπειρία πριν, αλλά δεν έπαιξα στον τελικό. Με έκανε να νιώσω κάπως. Εκνευρίστηκα λόγω της ήττας. Αν είχαμε νικήσει τότε όλα θα ήταν καλά.
Ένιωσα νευριασμένος που δεν είχα την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα στον τελικό, ειδικά όταν η Ρεάλ έπαιξε ζώνη, ενώ πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος σουτέρ που μπορείς να βρεις σε τέτοιες καταστάσεις.
Δεν λέω κάτι κακό για τον προπονητή. Είναι ρεαλιστής. Αισθάνεται τους παίκτες του. Ξέρει ότι δεν μπορεί να τους έχει όλους χαρούμενους. Ξέρει ότι εγώ θα ήμουν έξαλλος αν δεν έπαιζα. Μπορούμε όλοι να το παίξουμε προπονητές, αλλά έχουν δύσκολη δουλειά. Αν δεν το έβαζε ο Γιουλ δεν θα έλεγε κανείς τίποτα, αλλά σκόραρε.
Για την φετινή σεζόν: «Χαίρομαι που απέδειξα ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Το γεγονός ότι έμεινα στο ίδιο μέρος, με τον ίδιο προπονητή και συμπαίκτες ήταν καλό. Όλοι σκεφτόντουσαν τι θα κάνει ο Βεζένκοβ και αν θα έφευγε και άρπαξε την ευκαιρία. Μετά όλοι αναρωτιόντουσαν τι θα γίνει στον Ολυμπιακό.
Εγώ ήθελα τότε να πετάξω το κινητό μου στον τοίχο, αφού εγώ ήμουν ακόμα εδώ εδώ. Ξεκίνησα να δουλεύω. Ήλπιζα ότι η ομάδα δεν θα έπαιρνε όλους αυτούς τους καλούς ελεύθερους παίκτες γιατί ήθελα την ευκαιρία».
Για τον Ράιτ: «Αν παίξεις καλά κόντρα στον Παναθηναϊκό, είσαι Θεός, είσαι τα πάντα. Ο Ράιτ είναι τρομερή προσθήκη για την ομάδα. Η νοοτροπία του, η καλοσύνη του, μπορείς απλώς να είσαι αυτός που είσαι. Έχει πολύ ταλέντο».
Για τα playoffs της EuroLeague: «Βρήκαμε ρυθμό ανά διαστήματα, ειδικά τον Φλεβάρη και τον Μάρτιο. Η σεζόν θυμίζει rollercoaster. Το να πάμε στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν είναι σημαντικό
Εμάς δεν μας νοιάζει να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Αν γίνει, θα είναι σπουδαία νέα. Να πάρουμε τις νίκες που πρέπει και όποια θέση και να βρεθούμε μας αρέσουν οι πιθανότητές μας, είτε με Μπαρτσελόνα, με Ρεάλ, με Παναθηναϊκό, με Μονακό».
Για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό : «Δεν υπάρχει καμία άλλη πόλη που θα θες να είσαι στην Ευρώπη. Κάνω πλάκα για αυτό ότι το προτιμώ επειδή σιχαίνομαι τις πτήσεις, επειδή αγχώνομαι με τις πτήσεις και με κοροϊδεύουν οι συμπαίκτες μου. Προτιμώ να μείνω στην Ελλάδα, οπότε αν παίξουμε με τον Παναθηναϊκό θα είμαι λογικά ένας από τους λίγους που θα χαρεί».
Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και τη σύζυγο του: «Νιώθει σαν στο σπίτι της στην Ελλάδα, κάναμε και παιδί, είναι ό,τι καλύτερο. Θα μπορούσε να υπογράψει πριν από μένα με τον Ολυμπιακό. Ευλογημένος που την έχω μαζί μου».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.