Κάνααν: «Εξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα μας»

Newsroom
Κάνααν Μπασκόνια Ολυμπιακός
Ο Αϊζάια Κάνααν συνεχίζει να πιστεύει στον Ολυμπιακό παρά τις δύο ήττες στην Ισπανία, με την τελευταία από την Μπασκόνια στην 21η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Μπασκόνια για την 21η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Αϊζάια Κάνααν να είναι αυτός που ξεχώρισε σε μία κακή εμφάνιση της ομάδας.

Ο Αμερικανός σκόραρε 19 με 5/9 τρίποντα, έχοντας ξεκινήσει με 4/4 και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε στην κάμερα της NOVA πως δε χάνει την πίστη του στον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Κάνααν

«Κάναμε πολλά λάθη που μας κόστισαν. Δεν επιτρέπεται να είμαστε έτσι. Πρέπει να αμυνόμαστε σαν ομάδα και να βελτιωθούμε επιθετικά. Εγώ όμως εξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα μας.

Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να εμπιστευόμαστε ο ένας στον άλλο και να μην χάσουμε την πίστη μας. Χάσαμε εύκολα καλάθια στην επίθεση και ήταν λογικό να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας στην άμυνα από αυτά».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.