ΓεροΓιοβάισα: Να κάνει το καθήκον του στο Βερολίνο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός θα κλείσει τις υποχρεώσεις του στη Euroleague για το 2023 στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα και θα χρειαστεί... προσπάθεια για να μη φύγει με το «διπλό».

Α ρε Πάντερ. Πιστέψαμε σε εσένα, ποντάραμε να «καθαρίσεις» για την Παρτιζάν, όμως δεν ήταν η βραδιά σου. Κρίμα επειδή μας χάλασε το απόλυτο σε μια μέρα που στην άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα που ήμασταν «μέσα» τόσο στο handicap όσο και στην «εμπιστοσύνη» στον Ντίνο Μήτογλου. Δεν πειράζει. Πάμε στα φρέσκα κουλούρια.

Απόψε στις 21:00 ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του παιχνίδι για τη Euroleague στο 2023 θα τεθεί αντιμέτωπος με την Άλμπα Βερολίνου. Μια αντίπαλο που οι σοβαροί Περαιώτες απλά δεν τη... βλέπουν. Φυσικά δεν πρέπει οι Ερυθρόλευκοι να πάρουν το ματς στην... πλάκα.

Είδαμε τη ζημιά που έκανε στην Μπαρτσελόνα. Θεωρώ πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πάρει δεύτερο διαδοχικό «διπλό» μετά το ματς με τη Βιλερμπάν και σχετικά ευκολά. Καλή επιλογή το handicap -7.5 σε απόδοση 1.91, όπως και οι Over 3.5 ασίστ του Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος σε τιμή 1.83.

Στο έτερο ματς της βραδιάς στις 22:00 έχουμε ντέρμπι στο Πριγκιπάτο. Η Μονακό θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα σε ματς που περιμένω να δω μπασκετάρα και μεγάλο σκορ. Θα πέσω από τα σύννεφα αν δεν βγει το Over 161,5 πόντοι που προσφέρεται στο 1.83, ενώ από ατομικά σημεία θα πήγαινα στα Over 2.5 τρίποντα του Μάικ Τζέιμς σε τιμή 2.30.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα