Ο Οκόμπο θυμήθηκε τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και προέβλεψε μεγάλη μάχη στο Μονακό

Newsroom
Οκόμπο
Ακόμα δεν έχει ξεχάσει την ήττα στον ημιτελικό του Final-4 ο Έλι Οκόμπο και ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (30/11, 20:00) περιμένει... μεγάλη μάχη.

Μετά τον προπονητή της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς και ο Έλι Οκόμπο έφερε στο μυαλό του «εφιαλτικό» -για την ομάδα του- 3ο δεκάλεπτο στο ημιτελικό του Final-4 στο Κάουνας.

Λίγο πριν υποδεχτεί η Μονακό τον Ολυμπιακό, ο Γάλλος γκαρντ των Μονεγάσκων είπε για το ματς: «Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δίνει αρκετές μάχες μεταξύ της Μονακό και του Ολυμπιακού. Την τελευταία φορά που τους αντιμετωπίσαμε ήταν στο Final-4. Έχουμε ακόμα την πικρή γεύση της ήττας αλλά τώρα θα τους αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας» και συνέχισε:

«Είχαμε άλλα 20 λεπτά για να πάμε στον τελικό, αλλά δεχθήκαμε το 27-2 στην 3η περίοδο το οποίο ήταν απογοητευτικό. Παρόλα αυτά προχωρήσαμε. Είναι μια νέα σεζόν και παλεύουμε για να βρεθούμε στην πρώτη τετράδα της regular season. Ο Ολυμπιακός είναι ακόμα μια καλή ομάδα και εμείς πρέπει να τους απαγορεύσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Απέναντι στην Μπασκόνια παίξαμε όλοι καλή άμυνα. Θα είναι και το κλειδί και γι 'αυτό το ματς. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

@Photo credits: eurokinissi, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROLEAGUE