Ομπράντοβιτς για Ολυμπιακό: «Μάθαμε από το... 27-2, ανήκει ήδη στο παρελθόν»

Newsroom
Ομπράντοβιτς
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague (30/11, 20:00) αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό 3ο δεκάλεπτο του Ολυμπιακού στο Final-4 του στο Κάουνας τον περασμένο Μάιο.

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια βλέπει κάποιος δεκάλεπτα όπως αυτό στον ημιτελικό του Final-4 τον περασμένο Μάιο στη Λιθουανία.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στην 3η περίοδο του αγώνα με την Μονακό και έχοντας πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό 27-2 (!!) είχε «καθαρίσει» με την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Αν μη τι άλλο είναι κάτι που δεν... ξεχνιέται εύκολα. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς υπογράμμισε μία ημέρα πριν υποδεχθεί η ομάδα του τους «ερυθρόλευκους» στο Πριγκιπάτο ότι το πάθημα έγινε... μάθημα.

«Έχουμε δει βίντεο από το 3ο δεκάλεπτο εκείνου του αγώνα και είναι στο χέρι μας να κάνουμε την δουλειά σε αυτό το παιχνίδι» ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Μονακό και συνέχισε: «Δεν έχει σημασία το ρεκόρ στην Euroleague και αυτό διότι είναι δύσκολο να παίξεις με οποιαδήποτε ομάδα. Μετά τις δύο ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Εφές, είναι σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να δείξουμε τι κάναμε απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο και Ερυθρό Αστέρα. Προερχόμαστε από τρία ενδιαφέροντα ματς και δεν πρέπει να κάνουμε λάθη».

@Photo credits: eurokinissi, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROLEAGUE