EuroLeague: Παπαγιάννης και Κότσαρ μοιράζονται το βραβείο του MVP της 31ης αγωνιστικής

Ο Παπαγιάννης μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση με την Μπάγερν
Ο Γιώργος Παπαγιάννης μαζί με τον Μάικ Κότσαρ έχοντας 40 PIR είναι οι δύο MVP της 31ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η 31η αγωνιστική είχε ξανά MVP από ελληνικής πλευράς, αλλά αυτήν τη φορά από αυτήν του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» επικράτησαν της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ με 86-76, έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Γιώργο Παπαγιάννη, που όμως θα μοιραστεί το βραβείο με τον Μάικ Κότσαρ.

Συγκεκριμένα ο Παπαγιάννης ολοκλήρωσε με ένα εντυπωσιακό double-double, σκοράροντας 24 πόντους με 7/7 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 μπλοκ για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη νίκη που του δίνει ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι της Παρασκευής (31/3 - 21:30).

Ο Εσθονός σέντερ της Μπασκόνια από την πλευρά του είναι χαρούμενος που έχει τον Τόμσπον να του μοιράζει τη μία ασίστ μετά την άλλη. Οι 23 του πόντοι με 9/11 δίποντα, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ τον έφεραν σε 40 PIR, όσο ακριβώς και ο Παπαγιάννης μετά τη νίκη των Βάσκων επί της Άλμπα με 93-87.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.