Γιασικεβίτσιους: «Ευχαριστώ τον κόσμο, από τα πιο ωραία 20 δευτερόλεπτα της σεζόν μου»

Ο Γιασικεβίτσιους μίλησε για την υποδοχή του κόσμου
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στάθηκε στην υποδοχή που του επιφύλαξαν και πάλι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, ενώ στάθηκε και στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα του για το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Λιθουανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή. Είναι δύσκολο να κερδίζεις εκτός έδρας και η νίκη αυτή μας δίνει χαρά. Βρήκαμε λύσεις με τον Τόμπι και τον Μίροτιτς. Κάναμε 18 λάθη στο παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ και είμαι χαρούμενος γι αυτή τη νίκη».

Όσον αφορά την (μία ακόμα) επιστροφή στο κλειστό του ΟΑΚΑ; «Ήταν από τα πιο όμορφα 20 δευτερόλεπτα της σεζόν μου. Μου φέρνει πάντα χαρούμενες μνήμες κάθε φορά που επιστρέφω εδώ. Έχω μια πολύ θερμή σχέση με τον κόσμο και είμαι πάντα χαρούμενος όταν επιστρέφω εδώ. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η σχέση».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πίεση για το τελικό αποτέλεσμα, ο Σάρας είπε: «Σίγουρα νιώθουμε την πίεση και είναι κάτι που θέλουμε. Πίεση τη νίωθω από 16 χρονών. Είναι καλό να υπάρχει πίεση. Έχουμε καλούς παίκτες και βελτιωνόμαστε κατά τη διάρκεια του τουρνουά».

Ο Παναθηναϊκός «πληγώθηκε» από τα τρίποντα του Τόμπι και όπως είπε ο Γιασικεβίυσιους «καταλαβαίναμε ότι ο Παπαγιάννης και ο Γκουντάιτις δεν έβγαιναν από το ζωγραφιστό. Περιμέναμε αλλαγές στο σχήμα του Παναθηναϊκού. Οι τραυματισμοί που προέκυψαν δεν τους έδωσαν την ευκαιρία για αλλαγές. Ο Παπαγιάννης μας πλήγωσε στο πρώτο δεκάλεπτο».