Παναθηναϊκός: Οριστικά τέλος ο Άντριους

Παναθηναϊκός: Οριστικά τέλος ο Άντριους

Παναθηναϊκός: Οριστικά τέλος ο Άντριους
Ο Παναθηναϊκός και ο Άντριου Άντριους βρήκαν τη χρυσή τομή όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασίας τους (με παρέμβαση της Euroleague) και έτσι ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε την αποδέσμευσή του από τους «πράσινους».

Εδώ και καιρό, ο Παναθηναϊκός είχε καλέσει τον Άντριου Άντριους για να βρεθεί λύση αναφορικά στην αποδέσμευσή του, από τη στιγμή που ο Αμερικανός γκαρντ δεν υπολογιζόταν από την ομάδα και του είχε προταθεί να ικανοποιηθεί οικονομικά με βάση του συμβόλαιό του ώστε να αποχωρήσει.

Ο Άντριους ήταν αρνητικός ωστόσο η πλευρά των «πράσινων» διατηρούσε διαρκή επικοινωνία τόσο με τον ίδιο, όσο και με τους ατζέντηδές του στην Αμερική. Εν τέλει, η χρυσή τομή βρέθηκε (με παρέμβαση της Euroleague) και ο Άντριους αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ενώ η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία.

Στο μεσοδιάστημα ο Παναθηναϊκός είχε φέρει στον Αμερικανό προτάσεις που αφορούσαν την μεταγραφή του σε ομάδες όπως η Βενέτσια, η Μπούρσασπορ και η Γαλατασαράι ωστόσο ο ίδιος ήταν ανένδοτος.

Ο Άντριους αποχώρησε από το «τριφύλλι» έχοντας 8.2 πόντους, 1.8 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ σε τέσσερις συμμετοχές στην EuroLeague και 4.5 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε δυο συμμετοχές στην Basket League.

Από 'κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα μια αλλαγή στο ρόστερ του και θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη επιλογή.

Ο Αμερικανός θα πληρωθεί σύμφωνα με τις προτάσεις που του είχε κάνει η πράσινη ΚΑΕ και πλέον θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.