Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Σερέλης, συζητήσεις με Λάσο για το καλοκαίρι!

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Σερέλης, συζητήσεις με Λάσο για το καλοκαίρι!

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Σερέλης, συζητήσεις με Λάσο για το καλοκαίρι!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Χρήστος Σερέλης αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού καθώς συμφώνησε με τους «πράσινους».

Ο Χρήστος Σερέλης, λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό ως μέλος του σταφ του «τριφυλλιού» επιστρέφει και αναλαμβάνει head coach τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν 2022-23!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, το πλάνο της διοίκησης του Παναθηναικου είναι να πορευτεί με τον Έλληνα προπονητή του Λαυρίου σε αυτή τη μεταβατική περίοδο μετά την επικείμενη αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Παράλληλα η διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ συζητάει με τον Πάμπλο Λάσο για το ενδεχόμενο συνεργασίας από το καλοκαίρι του 2023. Σε αυτή την περίπτωση, ο Σερέλης θα παραμείνει στην ομάδα ως άμεσος συνεργάτης του Ισπανού πρώην κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ό,τι αφορά τον Σερέλη, εργάστηκε πέρσι στον Παναθηναϊκό ως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα στο προπονητικό τιμ για τους τελευταίους μήνς της σεζόν και στη συνέχεια, επέστρεψε στο Λαύριο. Το απόγευμα της Τρίτης 21/2 αναμένεται να προπονήσει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.