Ράντονιτς: «Είναι απαράδεκτο να παίζουμε με τον Ολυμπιακό και να μη δίνουμε μάχη»

Newsroom
Ράντονιτς: «Είναι απαράδεκτο να παίζουμε με τον Ολυμπιακό και να μη δίνουμε μάχη»
Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη 16η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν εμφανώς απογοητευμένος για όσα είδε από τον Παναθηναϊκό, στη βαριά ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο κόουτς των «πρασίνων» ανέφερε αρκετές φορές πως πρέπει να δουν τι συνέβη και δεν έδωσαν οι παίκτες του «μάχη».

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντοντιτς

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τους φίλους μας που ήρθαν να μας στηρίξουν σήμερα. Με εξαίρεση λίγα λεπτά στο ξεκίνημα τα πάντα πήγαν άσχημα για εμάς, πήραν πλεονέκτημα και έλεγξαν το παιχνίδι μετά από εκεί. Πρέπει να καταλάβουμε τι συνέβη αλλά είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως παίξαμε χωρίς να δώσουμε "μάχη". Πρέπει να δούμε γιατί αγωνιστήκαμε περίπου 30 λεπτά και δεν κάναμε φάουλ».

Για το πώς έχασε χωρίς να παλέψει ο Παναθηναϊκός: «Όπως είπα μετά τα πρώτα λεπτά που δείξαμε μια καλή εικόνα πρέπει να αναλύσουμε τι έγινε. Είναι απαράδεκτο να παίζουμε έτσι απέναντι στον Ολυμπιακό χωρίς να δίνουμε "μάχη". Θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τι συνέβη».

Για την πίεση του Παναθηναϊκού μετά την απουσία του Βεζένκοβ: «Πρέπει να αναλύσουμε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Είναι άσχημο να πρέπει να δώσεις την καρδιά σου μπροστά σε 20.000 κόσμο και να μην τα καταφέρνεις».

@Photo credits: eurokinissi