Ρεάλ Μαδρίτης: «Κοιτάζει Λορέντζο Μπράουν για το καλοκαίρι»

Δημήτρης Οικονόμου
Ρεάλ Μαδρίτης: «Κοιτάζει Λορέντζο Μπράουν για το καλοκαίρι»
Η περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν αρέσει αρκετά στη Ρεάλ Μαδρίτης που δεν αποκλείεται να κάνει την κίνησή της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε τον Φακούντο Καμπάτσο να επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα, χωρίς να ματσάρει την πρόταση των Σέρβων. Όπως φαίνεται οι Μαδριλένοι έχουν ένα διαφορετικό πλάνο για να πορευτούν και σε αυτό περιλαμβάνεται ο Λορέντζο Μπράουν.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική από το περασμένο καλοκαίρι φαίνεται πως έχει ρήτρα αποδέσμευσης για την ACB το φετινό καλοκαίρι. Κάτι που όπως μεταφέρει η Marca αρέσει στην Ρεάλ, που έχει τον πρώτο λόγο, αλλά και στις Μπαρτσελόνα, Βαλένθια.

Στη Μαδρίτη γνωρίζουν πως οι Γιουλ και Σέρχι Ροντρίγκεθ οδεύουν προς το φινάλε της καριέρας τους, ενώ ο Γουίλιαμς Γκος δεν έχει δείξει πως μπορεί να σταθεί ως ηγέτης και η επιλογή του Μπράουν φαντάζει ιδανική, με την παράμετρο του διαβατηρίου να παίζει τον ρόλο της.

Ο 32χρονος γκαρντ της Μακάμπι πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν σε επίπεδο EuroLeague, με 18 πόντους, 6.5 ασίστ, 3.7 ριμπάουντ και 0.8 κλεψίματα μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.