Κάνααν: «Ο κόουτς και όλη η ομάδα πιστεύουν σε εμένα»

Newsroom
Κάνααν: «Ο κόουτς και όλη η ομάδα πιστεύουν σε εμένα»
Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε γιατην εμπιστοσύνη του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συμπαικτών του προς το πρόσωπο του.

Ο Ολυμπιακός απέδρασε με το διπλό από τη Μαδρίτη με το καλάθι του Σλούκα και το ταξίδι στην Ισπανία συνεχίζεται, αφού αντιμετωπίζει τη Μπασκόνια για την 4η αγωνιστική της Euroleague (21/10, 21.30). O Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο δύσκολο δρόμο των Πειραιωτών για να έρθει το 3-0, ενώ από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Αϊζάια Κάνααν.

«Ο κόουτς θα μας δώσει το πλάνο του αυριανού αγώνα και εμείς θα πρέπει να το εκτελέσουμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε το πλάνο του κόουτς, να πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και να είμαστε ένα. Σίγουρα έχουμε πιθανότητες. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε ένα γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα κόντρα σε μια ομάδα που αυτή την περίοδο παίζει πραγματικά καλά. Αν κάνουμε, όμως, ότι μας ζητήσει ο κόουτς, θα τα καταφέρουμε», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν νιώθει πως έχει προσαρμοστεί, ως νεοφερμένος, στην ομάδα, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε τα παιχνίδια. Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ να κάνω αυτά που είμαι ικανός να κάνω στο παρκέ. Ξέρω πως όλη η ομάδα πιστεύει σε εμένα, ο κόουτς πιστεύει σε εμένα και θα κάνω ότι χρειάζεται για να κερδίζουμε... Αν αυτό είναι να σκοράρω ή να παίζω άμυνα, είναι οκ για εμένα. Θα κάνω ότι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.