Γκονζάλεζ: «Ο Ράντονιτς κάνει τον Παναθηναϊκό να δουλεύει καλά στην άμυνα»

Newsroom
Γκονζάλεζ: «Ο Ράντονιτς κάνει τον Παναθηναϊκό να δουλεύει καλά στην άμυνα»
Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Γερμανία κόντρα στην Άλμπα (19/10, 21:00) και ο κόουτς των «άλμπατρος», Ίσραελ Γκονζάλεζ εξήγησε πως οι «πράσινοι» έχουν πολύ ταλέντο.

Η Άλμπα Βερολίνου επέστρεψε σχεδόν… ίδια και απαράλλαχτη στην EuroLeague της σεζόν 2022-23, κρατώντας τους 13 από τους 15 παίκτες της πρώτης ομάδας στο ρόστερ και δίνοντας νέο συμβόλαιο στον κόουτς Ίσραελ Γκονζάλεζ για άλλα τρία χρόνια.

Πέρσι τα «άλμπατρος» έφτασαν δυο νίκες μακριά από την πρόκριση στα playoffs και έκλεισαν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην Bundesliga. Φέτος άρχισαν τη regular season σημειώνοντας δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και το βράδυ της Τρίτης 19/10 (21:00) υποδέχονται τον Παναθηναϊκό.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία καινούρια ομάδα φέτος με πολύ ταλέντο και έναν προπονητή, ο οποίος τους κάνει να δουλεύουν πολύ καλά στην άμυνα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, να παίξουμε όπως συνήθως και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», εξήγησε ο Ίσραελ Γκονζάλεζ.

Από τη πλευρά του, ο Γιάνι Γουέτζελ επισήμανε: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι μία ακόμη δυνατή μάχη. Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο Γερμανίας τη Δευτέρα, είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε φιλοσοφία για να βρούμε τρόπους να αποκτήσουμε πλεονεκτήματα στο επόμενο ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ ταλαντούχο ρόστερ και θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση προκειμένου να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας».

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.