Αταμάν: «Τελικό με την Αρμάνι και θα περπατάω στο παρκέ με τα τρία δάχτυλα υψωμένα»

Αταμάν: «Τελικό με την Αρμάνι και θα περπατάω στο παρκέ με τα τρία δάχτυλα υψωμένα»

Γιώργος Κούβαρης
Αταμάν: «Τελικό με την Αρμάνι και θα περπατάω στο παρκέ με τα τρία δάχτυλα υψωμένα»
Ο Εργκίν Αταμάν συνέχισε από εκεί που είχε... σταματήσει με τις δηλώσεις του, καθώς προέβλεψε τελικό Εφές-Αρμάνι Μιλάνο και τον ίδιο να πανηγυρίζει με τα τρία δάχτυλα υψωμένα για το «three peat».

Κλασσικός Αταμάν! Του αρέσει να κάνει παχυλές δηλώσεις με τον φόβο του να εκτεθεί, αλλά όπως φαίνεται δεν τον απασχολεί καθόλου!

Αυτή τη φορά μίλησε στην «Gazzetta dello Sport» και προέβλεψε ότι στον τελικό της Euroleague θα παίξει η Αναντολού Εφές με την Αρμάνι Μιλάνο: «H Αρμάνι ενισχύθηκε σε όλες τις θέσεις παρά το γεγονός ότι έχασε τον Τσάτσο (σ.σ. Σέρχιο Ροντρίγκεθ). Για μένα είναι ο πιο επικίνδυνος ανταγωνιστής μας. Το λέω τώρα: Μιλάνο και Εφές θα παίξουν τον τελικό της EuroLeague. Και θα είναι ένας μεγάλος τελικός» ήταν τα λόγια του Αταμάν ο οποίος συνέχισε:

«Αυτή τη φορά θα περπατήσω στο παρκέ με τα τρία δάχτυλα υψωμένα. Δεν θα μιλήσω πολύ, μου αρκεί μόνο να σημειώσω με αυτόν τον τρόπο έναν αριθμό» ενώ όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στην τελική κατάταξη, έδειξε να υπολογίζει τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον Παναθηναϊκό:

«Η EuroLeague είναι πολύ δυνατή, πιο ανταγωνιστική και πιο σκληρή. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες των έξι ομάδων όπου υπάρχουν ελάχιστες αποστάσεις μεταξύ τους. Για το Final 4 υπάρχουν Εφές, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι, Ολυμπιακός ακόμα και η Μονακό που έχει ανεβάσει σημαντικά το μπάτζετ της παίρνοντας εξαιρετικούς παίκτες. Για τα playoffs Φενέρμπαχτσε, Μπάγερν, Μακάμπι, Παναθηναϊκός, Παρτίζαν με την επιστροφή του Ομπράντοβιτς και με παράγοντα έδρα που μπορεί να κάνει τη διαφορά, όπως επίσης και η Βίρτους Μπολόνια. Από εκεί και πέρα μπορεί να προκύψει και κάποια έκπληξη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.