Τσους Ματέο: «Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός υπέφερε, φέτος θα είναι διαφορετικά»

Newsroom
Τσους Ματέο: «Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός υπέφερε, φέτος θα είναι διαφορετικά»
Ο Τσους Ματέο κατέκτησε την πρώτη του νίκη στη EuroLeague ως πρώτος προπονητής και στάθηκε στην παρουσία του Έντι Ταβάρες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Τσους Ματέο αποχώρησαν νικητές από το ΟΑΚΑ (71-68 τον Παναθηναϊκό), με τον προπονητή των Μαδριλένων να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του Έντι Ταβάρες, ενώ αναφορικά με τον Παναθηναϊκό εξήγησε ότι την περσινή σεζόν οι «πράσινοι» υπέφεραν, αλλά τη φετινή όλα θα είναι διαφορετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω του γηπέδου και των οπαδών. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, αλλά ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλή άμυνα. Προσπαθήσαμε από την αρχή και πήραμε μία διαφορά, αλλά ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και έπρεπε να παλέψουμε. Είχαμε τον Ταβάρες σε πολύ καλή μέρα αμυντικά. Είμαι χαρούμενος με τη νίκη και με τον τρόπο που παίξαμε σήμερα».

Για τις διαφορές του Παναθηναϊκού σε σχέση με πέρσι: «Τώρα προσπαθούν να χτίσουν την ομάδα και ψάχνουν τα πατήματά τους. Νομίζω ότι έχουν τα πόιντ γκαρντ που θέλει ο Ράντονιτς και σήμερα έλειψε ο Γουόλτερς να δώσει το κάτι παραπάνω. Είναι μία πολύ ομάδα, την περασμένη σεζόν υπέφεραν, αλλά φέτος θα είναι διαφορετικά, ειδικά στο ΟΑΚΑ».

Για τις συνεχόμενες νίκες της ομάδας του: «Φυσικά είναι αποτελεσματικό, Για εμένα και τους παίκτες είναι σημαντικό να κερδίζεις παιχνίδια γιατί κερδίζεις χρόνο και δεν βιάζεσαι. Θέλουμε χρόνο να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες όπως ο Χεζόνια και ο Μούσα, αλλά και ο Κορνελί».

@Photo credits: INTIME