Ράντονιτς στο Gazzetta: «Η πίεση είναι φυσιολογική για εμένα» (vid)

Ράντονιτς στο Gazzetta: «Η πίεση είναι φυσιολογική για εμένα» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ράντονιτς στο Gazzetta: «Η πίεση είναι φυσιολογική για εμένα» (vid)
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε στο Gazzetta και αφού ξεδίπλωσε τις σκέψεις του για τον νέο Παναθηναϊκό, υπογράμμισε ότι η πίεση είναι φυσιολογική για εκείνον, ενώ αναφέρθηκε και στον παίκτη ο οποίος θα κλείσει το ρόστερ της ομάδας.

Το ξέρει. Το γνωρίζει καλά. Το έργο του στη νέα προσπάθεια του Παναθηναϊκού δεν θα είναι καθόλου εύκολο...

Παρόλα αυτά τόλμησε. Τόλμησε να αφήσει το ασφαλές περιβάλλον στον Ερυθρό Αστέρα ύστερα από μια άκρως πετυχημένη χρονιά και να «δοκιμάσει» για δεύτερη φορά να δουλέψει μακριά από τα σύνορα της πάλαι ποτέ ενωμένης Γιουγκοσλαβίας.

Μετά τη διετία του στην Μπάγερν, ο Ντέγιαν Ράντονιτς άνοιξε τα προπονητικά του φτερά στην Ελλάδα όπου καλείται να ηγηθεί από τον πάγκο για το πράσινο «restart» και την επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις, ειδικά στα παρκέ της Euroleague.

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Μαυροβούνιος τεχνικός μίλησε στο Gazzetta και αναφέρθηκε στα όσα θέλει να δει από τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν, την... πίεση η οποία -όπως είπε- είναι φυσιολογικη για εκείνον, στάθηκε στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως επίσης και στην εκκρεμότητα που υπάρχει για να «κλείσει» το ρόστερ της ομάδας.

Δείτε τα όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στο Gazzetta