Βίρτους Μπολόνια: «Εξετάζει την περίπτωση του Ματέουζ Πονίτκα»

Βίρτους Μπολόνια: «Εξετάζει την περίπτωση του Ματέουζ Πονίτκα»

Δημήτρης Οικονόμου
Βίρτους Μπολόνια: «Εξετάζει την περίπτωση του Ματέουζ Πονίτκα»
Ματιές στον Ματέουζ Πονίτκα μετά τα πεπραγμένα του στο EuroBasket, ρίχνει η Βίρτους Μπολόνια, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Δε θα αργούσε να τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων της EuroLeague ο Ματέουζ Πονίτκα, με όλα όσα κάνει στο EuroBasket. Ο Πολωνός αντιμετωπίζει τη Γαλλία (18:15 Live Gazzetta - ΕΡΤ3) και θέλει να επαναλάβει εμφάνιση αντίστοιχη του triple-double κόντρα στη Σλοβενία.

Ωστόσο τα ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η «Resto del Carlino» αναφέρει πως η Βίρτους Μπολόνια, που ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη EuroLeague, εξετάζει την περίπτωσή του, με τον 29χρονο να έχει υπογράψει το καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας 2+1 μηνών στη Ρέτζιο Εμίλια, μετά και τη φυγή του από τη Ζενίτ ένεκα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Έως τα ημιτελικά του EuroBasket, ο Πονίτκα είναι ο ηγέτης της Πολωνίας -με αρκετή βοήθεια από τον Σλότερ- μετρώντας 15 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ σε 28 λεπτά.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.