Ολυμπιακός: Μπολομπόι ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός: Μπολομπόι ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός: Μπολομπόι ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα
O πρώην σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί τη βασική επιλογή του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών πηγαίνουν αρκετά καλά.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 24ώρα κινείται σε πολλά διαφορετικά επίπεδα σε σχέση με τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Μπορεί η παραμονή του Τάιλερ Ντόρσεϊ να αποτελεί προτεραιότητα, αλλά δεν μένουν εκεί και περιμένουν.

Η διοίκηση της ομάδας είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Άλεκ Πίτερς και βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τζόελ Μπολομπόι (28χρ., 2.04εκ.). Ο Ουκρανοαμερικανός με ρωσικό διαβατήριο (γεννήθηκε στο Ντόνετσκ) είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η επιλογή που πρόκρινε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφού τον θεωρεί καλύτερο αμυντικό σε σχέση με τον Μάικ Τόμπι. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλλά ακόμη απέχουν από την πλήρη συμφωνία.

Ο Μπολομπόι είναι free agent αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε χθες, ωστόσο ενδεχομένως η ΤΣΣΚΑ να θελήσει να του κάνει τη ζωή δύσκολη λόγω της αποχώρησής του από την Μόσχα εν καιρώ πολέμου. Ο σέντερ της ρωσικής ομάδας πέρυσι στην Euroleague αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια προσφέροντας 5.9 πόντους (60%διπ., 26.1%τριπ., 75%βολ.), 4.1 ριμπάουντ και 0.7 κοψίματα. Φημίζεται για τις αθλητικές του ικανότητες ενώ για ψηλός διαθέτει και ένα συνεπές σουτ μέσης απόστασης.