Ολυμπιακός: Από το Φάληρο μέχρι το Βελιγράδι και το Final 4 μέσα από τα κανάλια Novasports

Ολυμπιακός: Από το Φάληρο μέχρι το Βελιγράδι και το Final 4 μέσα από τα κανάλια Novasports

Newsroom
Ολυμπιακός: Από το Φάληρο μέχρι το Βελιγράδι και το Final 4 μέσα από τα κανάλια Novasports
Από το Φάληρο, μέχρι το Βελιγράδι. Η πορεία του Ολυμπιακού στη φετινή EuroLeague μέσα από τις αποκλειστικές μεταδόσεις των καναλιών Novasports.

Από εκείνο το βράδυ, της 1ης Οκτωβρίου. Τότε άρχισαν όλα. Με μία επιβλητική νίκη και εμφάνιση: Ολυμπιακός - Μπασκόνια 75-50. Πρεμιέρα με νίκη σε έναν μαραθώνιο που άλλαξε κανόνες μεσούσης της σεζόν. Τότε κανείς δεν το ήξερε. Πιθανότατα κανείς δεν μπορούσε να είναι τόσο αισιόδοξος για την κατάληξη. Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Η πρώτη εμφάνιση της ομάδας που παρουσίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήρθε ζωντανά μέσα από τα κανάλια Novasports. Στην εκκίνηση της φετινής σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» είδαν να κατακτούν τη μία νίκη, μετά την άλλη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μετά την Μπασκόνια, ακολούθησαν οι Ρεάλ Μαδρίτης (8/10), η Ζαλγκίρις Κάουνας (15/10), η Άλμπα Βερολίνου (26/10), η Φενέρμπαχτσε (28/10) με το απίθανο νικητήριο σουτ του Κώστα Σλούκα που έφτασε σε όλη την Ελλάδα μέσα από την αποκλειστική μετάδοση των καναλιών Novasports.

Το σερί του Ολυμπιακού συνεχίστηκε, το σακούλι όμως γέμισε και με την πρώτη εκτός έδρας επικράτηση. Σε άλλη μία αποκλειστική μετάδοση της Nova. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο Μιλάνο της Αρμάνι με 93-72 για τη 12η αγωνιστική.

Η Nova ήταν εκεί για να μεταδώσει και το εντυπωσιακό φίνις της ομάδας του Πειραιά στο 2021, με τρεις συνεχόμενες νίκες: Κόντρα σε Μπάγερν και Βιλερμπάν στο Φάληρο και απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η νίκη με την Εφές άλλαξε την ιστορία

Το νέο έτος έφερε και καινούργιες καταστάσεις. Τρεις απανωτές εκτός έδρας ήττες (απέναντι σε Φενέρ, Μακάμπι, Ρεάλ) και την παρθενική απώλεια στο ΣΕΦ, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα (76-72).

Ήρθε όμως το «διπλό» στη Βιτόρια και η μεγάλη νίκη κόντρα στην Αναντολού Εφές (προσεχή αντίπαλο στον ημιτελικό της 19ης Μαΐου. Όπου ο Κώστας Σλούκας με ένα ακόμη μεγάλο σουτ, το οποίο πρόσφεραν με κάθε λεπτομέρεια και από κάθε γωνία οι κάμερες των καναλιών Novasports, έδωσε τη νίκη και έναυσμα για την ανατροπή.

Στις 11 Απριλίου, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού, στο ΣΕΦ (101-73) και επικύρωσε το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs.

Η μάχη των playoffs

Και στα ματς που απέμεναν, αναζήτησε το καλύτερο πλασάρισμα. Και πήρε το δεύτερο καλύτερο, μόνο πίσω από την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα.

Τα κανάλια Novasports ακολούθησαν τον Ολυμπιακό και στη μάχη των playoffs. Αντίπαλος του η Μονακό του Μάικ Τζέιμς. Τόσο πεισματάρα που οδήγησε τη σειρά σε πέντε αγώνες.

Με τη... μητέρα των μαχών να δίδεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας! Νίκη με 94-88 για τον Ολυμπιακό. Και η πορεία προς τη δόξα συνεχίζεται. Στο Βελιγράδι, μαζί με τις Αναντολού Εφές, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Και τα κανάλια Novasports να αναλαμβάνουν την αποκλειστική μετάδοση (και) των τεσσάρων τελευταίων αγώνων μέχρι το οριστικό φινάλε και το νέο πρωταθλητή Ευρώπης.

@Photo credits: INTIME