Ολυμπιακός - Μονακό: Το σχόλιο των Σχορτσανίτη, Καλκαβούρα, Μελάγιες για το 1-0 των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός - Μονακό: Το σχόλιο των Σχορτσανίτη, Καλκαβούρα, Μελάγιες για το 1-0 των «ερυθρόλευκων»

Newsroom
Ολυμπιακός - Μονακό: Το σχόλιο των Σχορτσανίτη, Καλκαβούρα, Μελάγιες για το 1-0 των «ερυθρόλευκων»
Ο Ολυμπιακός έκανε... ποδαρικό με το δεξί στα play offs της Euroleague, έγραψε το 1-0 κόντρα στη Μονακό και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μαζί με τους Κωνσταντίνο Μελάγιες, Αντώνη Καλκαβούρα και guest τον πρώτο σκόρερ του αγώνα Γιώργο Πρίντεζη σχολιάζουν στο Gazzetta από το παρκέ του ΣΕΦ τη μεγάλη νίκη!

Η ώρα των play-offs της Euroleague έφτασε και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ταξίδι προς το Final 4 του Βελιγραδίου μέσα στο sold-out ΣΕΦ κόντρα στην Μονακό κάνοντας το 1-0 στη σειρά με το εντυπωσιακό 71-54.

Μετά το τέλος του Game 1, οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Αντώνης Καλκαβούρας και Κωνσταντίνος Μελάγιες έχοντας στην παρέα τους και τον πρώτο σκόρερ του ματς, τον Γιώργο Πρίντεζη σχολίασαν από το παρκέ του ΣΕΦ όλα όσα είδαμε (... και δεν είδαμε) στην αναμέτρηση.

Ο Big Sofo έκανε την ανάλυσή του, τόνισε το πόσο εκπληκτική άμυνα έπαιξε ο Ολυμπιακός, εκθείασε την αγωνιστική εικόνα του Γιώργου Πρίντεζη τον οποίο είχε στο πλευρό του, ενώ δεν απέφυγε να κάνει και προβλέψεις για την σειρά λέγοντας πως «ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα στο Βελιγράδι», επισημαίνοντας πως με την εικόνα της Μονακό στο πρώτο ματς η σειρά είναι για 3-0.

Στην αρχική τοποθέτησή του, τόνισε: «Ήταν απλώς το πρώτο παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Λίγο... άθλιο για πρώτο παιχνίδι των playoffs (γέλια) αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι. Είναι οι δυσκολίες, είναι το άγχος και προσπαθείς να κερδίσεις όπως μπορείς».

Στη συνέχεια είπε: «Ο Ολυμπιακός έδειξε απόψε τα στοιχεία μιας μεγάλης ομάδας, έδειξε με τον τρόπο του ότι παρότι ήταν πολύ άστοχος σήμερα, ότι μπορεί να επιβληθεί μέσω της άμυνας, έτσι όπως κερδίζουν οι μεγάλες ομάδες. Σήμερα χρησιμοποίησε τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος με την εμπειρία του και τα χρόνια που βρίσκεται στο παρκέ, έδειξε τον δρόμο. Ο Γιώργος μας έβγαλε ασπροπρόσωπους τους 85άρηδες! Έκανε τρομερή δουλειά, πρέπει να τον πάρω ένα τηλέφωνο μετά, να τον πειράξω λίγο»!

Πρόσθεσε, δε πως: «Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει βάθος στον πάγκο, έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει παρά το γεγονός ότι τα πρώτα βιολιά της επίθεσης όπως ο Ντόρσεϊ δεν μπορούσαν να πάρουν μπροστά. Ο Σλούκας είναι μεγάλος ηγέτης, κατάφερε να κρατήσει τον Ολυμπιακό μπροστά. Ο Γιώργος με την εμπειρία του, είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού, έχει δείξει ότι ο Ολυμπιακός κυλάει στο αίμα του και κατάφερε να κρατήσει την ομάδα ψηλά».

Για την εικόνα στις εξέδρες του ΣΕΦ, είπε: «Είναι ευλογία να είναι γεμάτο το ΣΕΦ, ο κόσμος ήταν εξαιρετικός. Προσπάθησε να κρατήσει το πνεύμα της ομάδας σε υψηλά επίπεδα, ώστε να συνεχίσουν να παλεύουν. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει πάρα πολύ, κατάφερε να κερδίσει με τη βοήθεια του κόσμου».

Όσον αφορά τον Μάικ Τζέιμς, δήλωσε: «Με τον τρόπο που έπαιξε η Μονακό σήμερα, μιλάμε για 3-0 στη σειρά. Βέβαια η Μονακό είναι μια ομάδα που πάει σε υψηλά σκορ, ο Ολυμπιακός την κράτησε χαμηλά... Ο Μάικ Τζέιμς πήρε μόνο ένα καλό σουτ στο ματς. Ήταν τραγικός... Όταν μια ομάδα στηρίζεται πάνω σου, πρέπει να είσαι πιο ώριμος, να παίρνεις καλύτερα σουτ, αλλά η άμυνα του Ολυμπιακού δούλεψε πάρα πολύ καλά επάνω του, κατάφερε να κλείσει όλους τους χώρους και να μην τους επιτρέψει να πάρουν εύκολα σουτ».