Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Όντι Νόρις και Ευθύμης Ρεντζιάς ξανά με τα «μπλαουγκράνα»

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Όντι Νόρις και Ευθύμης Ρεντζιάς ξανά με τα «μπλαουγκράνα»
Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Όντι Νόρις και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στους Καταλανούς συναντήθηκαν στο ΣΕΦ πριν από το τζάμπολ με τον Ολυμπιακό και πόζαραν με τις φανέλες των «μπλαουγκράνα».

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη regular season το βράδυ της Παρασκευής 1/4 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έχοντας τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς κρίνεται εν πολλοίς το πλασάρισμα στις θέσεις 2-3-4 ενόψει playoffs.

Την αποστολή των Καταλανών ακολούθησε ο Όντι Νόρις, ο εμβληματικός σέντερ ο οποίος αγωνίστηκε επίσης στο Περιστέρι τη σεζόν 1993-94 και πλέον είναι πρεσβευτής της ομάδας μπάσκετ της Μπαρτσελόνα.

Πριν από το τζάμπολ, συναντήθηκε με τον Ευθύμη Ρεντζιά, ο οποίος έπαιξε στους Καταλανούς την περίοδο 1997-02, κατακτώντας μεταξύ άλλων δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ισπανίας.

Οι δυο τους πόζαραν με τις φανέλες της Μπαρτσελόνα, έχοντας στο πλευρό τους τον Τζόσεπ Κούμπελς, τον υπεύθυνο του τμήματος μπάσκετ των Καταλανών ενώ είχαν σύντομο διάλογο με τον General Manager της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Λεπενιώτη.