Ρέμπρατσα: «Καταστροφική η αποβολή των Ρώσων, θυμίζει Τζόκοβιτς στην Αυστραλία»!

Ρέμπρατσα: «Καταστροφική η αποβολή των Ρώσων, θυμίζει Τζόκοβιτς στην Αυστραλία»!
Η σεζόν στην EuroLeague θα ολοκληρωθεί δίχως τις ρωσικές ομάδες και ο Ζέλικο Ρέμπρατσα σχολίασε την αποβολή των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνικς Καζάν και Ζενίτ από τη φετινή διοργάνωση.

Η σεζόν 2021-22 στην EuroLeague θα ολοκληρωθεί χωρίς τις ρωσικές ομάδες, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ζενίτ και η Ούνικς Καζάν αποβλήθηκαν έπειτα από την προ μηνός εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία.

Τα αποτελέσματα των ρωσικών ομάδων δεν υπολογίζονται στην κατάταξη και ο Ζέλικο Ρέμπρατσα κλήθηκε να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η χρονιά στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

«Κατά την γνώμη μου, η απόφαση είναι καταστροφική! Το ένιωσα για τα καλά στα 90s, όταν δεν πήγαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ επίσης στην αδικία που ένιωσαν οι ομάδες μας το 1992. Πρόκειται για καταστροφή. Τιμωρούνται αθλητές που δεν φταίνε σε τίποτα» ανέφερε ο βετεράνος Σέρβος σέντερ σε συνέντευξή του στο Informer.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω πως η απόφαση της EuroLeague είναι η ίδια με την στάση του Αυστραλιανού Open απέναντι στον Τζόκοβιτς, που τον απέβαλε από το Grand Slam».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.