Μπασκόνια - Φενέρ: Off ο Ντε Κολό για το δεύτερο ημίχρονο
Άτυχος στάθηκε ο Νάντο Ντε Κολό στο ματς με τη Μπασκόνια. Ο γκαρντ της Φενέρ τραυματίστηκε στην γάμπα και έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Φενέρ στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που βάζει σε αναμμένα κάρβουνα τους Τούρκους. Δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους.
Ο Γάλλος περιφερειακός είχε 8 πόντους ( 1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/3 βολές,), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ στα 12 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Στο συγκεκριμένο ματς επέστρεψε στη δράση μετά από καιρό και ο Βέσελι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Γιασικεβίτσιους: «Ποιους θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει που να είναι καλύτεροι από τους παίκτες που αποκτήσαμε;»
- Κι στο Gazzetta για την ανατροπή της σειράς με τον Παναθηναϊκό: «Έψαξα στο Google και μου έλεγαν ότι είμαι τρελός»
- Ο Μπράξτον Κι στο Gazzetta: «Αν είχα πρόταση από Ολυμπιακό; Ουδέν σχόλιο... »