Βατούτιν: «Γνωρίζω ήδη την απάντηση της EuroLeague»

Newsroom
Βατούτιν: «Γνωρίζω ήδη την απάντηση της EuroLeague»
Ο Αντρέι Βατούτιν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως και οι Ζενίτ, Ούνικς δεν πρόκειται να ολοκληρώσουν τη σεζόν στην EuroLeague.

Ο Αντρέι Βατούτιν δήλωσε σίγουρος πως η σεζόν για την «ομάδα του στρατού» στην EuroLeague έχει ολοκληρωθεί, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει ως την 21η Μαρτίου, όταν ολοκληρωθεί η προθεσμία που έχει δώσει η διοργανώτρια αρχή ώστε να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τις ρωσικές ομάδες.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ζενίτ και η Ούνικς αναμένεται να αποβληθούν από τη φετινή διοργάνωση και ο Βατούτιν ανέφερε στο πρακτορείο TASS: «Η EuroLeague έθεσε ως deadline για την απόφαση την 21η Μαρτίου, αλλά ξέρω ήδη την απάντηση που θα πάρουμε. Πιστεύω πως όλοι την ξέρουμε. Θα χαρώ αν αποδειχθεί ότι κάνω λάθος, υπόσχομαι να πιω σαμπάνια αν γίνει κάτι τέτοιο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές».

Και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς οι ρωσικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τη φετινή σεζόν στην EuroLeague. Όχι μόνο λόγω της πολιτικής, αλλά κι επειδή υπάρχουν λογιστικά προβλήματα».

@Photo credits: eurokinissi