Ρωσία: Αποχωρούν Κουζμίνσκας, Γκριγκόνις, Γκουντάιτις και Μακσβίτις

Newsroom
Ρωσία: Αποχωρούν Κουζμίνσκας, Γκριγκόνις, Γκουντάιτις και Μακσβίτις
Τετραπλή Λιθουανική αποχώρηση από τη Ρωσία και την VTB League φαίνεται πως έφερε η εισβολή στην Ουκρανία.

Ο Τόκο Σενγκέλια, παρά την άρνηση των εκπροσώπων του, φαίνεται πως άνοιξε το δρόμο. Από το απόγευμα του Σαββάτου, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μάριους Γκριγκόνις δέχεται πιέσεις από την πατρίδα του για να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Μιντγκάουσκας Κουζμίνσκας είναι ένας άλλος Λιθουανός που αναμένεται να αποχωρήσει. Σύμφωνα με δημοσίευμα του basketnews, τόσο ο Γκριγκόνις και ο Κουζμίνσκας, όσο και ο Αρτούρας Γκουντάιτις (Ζενίτ), αλλά και ο προπονητής της Πάρμα και της Εθνικής Λιθουανίας, Κάζις Μακσβέτις έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Ρωσία.

Το basketnews προσθέτει ότι κανείς δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, με τον Μακσβέτις να αναμένεται να το κάνει τη Δευτέρα, μετά το πέρας των υποχρεώσεων της Λιθουανίας στα [παράθυρα» του Φεβρουαρίου για τα προκριματικά του Mundobasket.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.