EuroLeague: Αναβολή σε όλα τα ματς των ρωσικών ομάδων

EuroLeague: Αναβολή σε όλα τα ματς των ρωσικών ομάδων
Η EuroLeague προχώρησε στην αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπαγερν Μονάχου και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά το αίτημα της γερμανικής ομάδας, αλλά και σε αυτά ανάμεσα στην Μπασκόνια και τη Ούνικς Καζάν και την Ζενίτ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η EuroLeague προχώρησε στην αναβολή τριών αναμετρήσεων από το σημερινό και το αυριανό πρόγραμμα, όπου εμπλέκονται τρεις ρωσικές ομάδες.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε ζητήσει την αναβολή της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με το ματς μάλιστα να μην έχει ούτε τηλεοπτική κάλυψη.

Η EuroLeague έκανε δεκτό το αίτημα της γερμανικής ομάδας, ενώ την ίδια στιγμή προχώρησε και στην αναβολή του αγώνα ανάμεσα στην Μπασκόνια με την Ούνικς Καζάν.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου πήρε προσωπικά την απόφαση, αναβάλλοντας και το αυριανό ματς ανάμεσα στη Ζενίτ και την Μπαρτσελόνα. Μία αναμέτρηση που πέρασε από χίλια κύματα, με τους Καταλανούς να αποφασίζουν την τελευταία στιγμή να μην ταξιδέψουν στη Ρωσία.

Την Παρασκευή (25/2) είναι προγραμματισμένη σύσκεψη των 18 ομάδων αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τον πόλεμο ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία.

EuroLeague

@Photo credits: EuroLeague