Ματσιούλις: Θα τιμηθεί στο ημίχρονο του Ζάλγκιρις - Ρεάλ Μαδρίτης

Ματσιούλις: Θα τιμηθεί στο ημίχρονο του Ζάλγκιρις - Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Γιόνας Ματσιούλις αναμένεται να τιμηθεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ζάλγκιρις και την Ρεάλ, με τον Λιθουανό να έχει περάσει και από τις δύο ομάδες.

Η Ζάλγκιρις υποδέχεται για την 27η αγωνιστική της Euroleague την Ρεάλ Μαδρίτης (24/02, 20:00) και στο πλαίσιο της αναμέτρησης ένα ιδιαίτερο πρόσωπο και για τις δύο ομάδες αναμένεται να γίνει ο κεντρικός άξονας κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Ο Γιόνας Ματσιούλις, παλαίμαχος πλέον μπασκετμπολίστας, που αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση τον περασμένο Σεπτέμβριο αναμένεται να δώσει το «παρών» στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τόσο η Ζάλγκιρις, όσο και η Ρεάλ πρόκειται να τον τιμήσουν για την προσφορά του στον εκάστοτε σύλλογο.

Θυμίζουμε πως ο Λιθουανός αγωνίστηκε με την φανέλα της Ζάλγκιρις από το 2005-2009 ξεκινώντας από τις ακαδημίες της, ενώ από την «Βασίλισσα» πέρασε την τετραετία 2014-2018 προτού μεταβεί στην ΑΕΚ (2018-2021), όπου έκλεισε και την καριέρα του. Μάλιστα, για μία διετία (2012-2014) έπαιξε και στον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.