Παναθηναϊκός: Θα υποδεχθεί την Ζάλγκιρις χωρίς καμία... προπόνηση λόγω της κακοκαιρίας

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Θα υποδεχθεί την Ζάλγκιρις χωρίς καμία... προπόνηση λόγω της κακοκαιρίας
Η κακοκαιρία «Ελπίδα» που πλήττει την Αττική τα τελευταία 24ωρα έχει... κρατήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού αποκλεισμένους στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί καμία προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Ζάλγκιρις.

Όπως είναι γνωστό οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν το βράδυ της Τετάρτης (26/1, 21:00) την Ζάλγκιρις Κάουνας στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Όμως τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει επηρεάσει και τον Παναθηναϊκό! Άπαντες είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται προπονήσεις στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Όπως την Δευτέρα (24/1) έτσι και την Τρίτη (25/1) δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί προπόνηση, όπερ και σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα υποδεχθεί τους Λιθουανούς χωρίς να έχει κάνει ούτε μία προπόνηση!

Υπενθυμίζουμε ότι είχε αναβληθεί και η αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την περασμένη Δευτέρα (24/1). Ενόψει Ζάλγκιρις δεν υπολογίζεται ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το ματς και θα κάνει ντεμπούτο με τα «πράσινα» με αντίπαλο την Μπασκόνια την ερχόμενη Παρασκευή (28/1) και πάλι στο κλειστό του ΟΑΚΑ.