Ιτούδης: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για την Εθνική»

Ιτούδης: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για την Εθνική»

Newsroom
Ιτούδης: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για την Εθνική»
Ο Δημήτρης Ιτούδης ρωτήθηκε για την Εθνική ομάδα και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι νεότερο όσον αφορά την πιθανότητα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο Έλληνας προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, είπε για την Εθνική ομάδα και τη πιθανότητα να «χριστεί» ομοσπονδιακός: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Είναι σε επαφή και σε συζήτηση οι δύο άνδρες. Σε κάποιο διάστημα, εύλογο, όταν συζητήσουν θα υπάρξουν και εξελίξεις. Δεν υπάρχει κάτι να σας πω, κάτι που να υπάρχει σε εξέλιξη ή να μην το γνωρίζετε».

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ας ελπίσουμε πως ο κορονοϊός θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε ξανά κανονικότητα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ήμασταν πιο αποφασιστικοί. Είχαμε ένα αργό ξεκίνημα στο ματς για 4,5 λεπτά. Όμως, μετά θέσαμε τον τόνο στην επίθεση και κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα. Θέσαμε τον τόνο για όλο το παιχνίδι από τη 2η περίοδο» συνέχισε ο Έλληνας προπονητής για να καταλήξει:

«Ο Παναθηναϊκός επηρεάστηκε από τα κρούσματα. Δεν είχαν ρυθμό μέσα στο ματς. Όμως, έτσι είναι το παιχνίδι. Και εμείς είχαμε τα προβλήματά μας και πρέπει να ζούμε με τα εμπόδια και να μαθαίνουμε από αυτά. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλή, αξίζαμε την νίκη. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τον κόσμο για τα θερμά χειροκροτήματα. Αναγνωρίζουν όσα κάναμε μαζί για 13 χρόνια».

@Photo credits: INTIME