Μιλουτίνοφ: «Σ' ένα ποσοστό είμαι Έλληνας, έχω και την ίδια προφορά» (vid)

Newsroom
Μιλουτίνοφ: «Σ' ένα ποσοστό είμαι Έλληνας, έχω και την ίδια προφορά» (vid)
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν έκρυψε το γεγονός ότι έχει... υιοθετήσει την ελληνική προφορά ενώ αποκάλυψε και πώς βρέθηκε στα παρκέ ύστερα από ένα ατύχημα σε κολυμβητήριο.

Ο Σέρβος σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε σχεδόν μια πενταετία στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και σε συνέντευξη που παραχώρησε παραδέχτηκε ότι η προφορά του έχει... ελληνικές επιρροές!

«Ναι πιστεύω ότι σ' ένα ποσοστό είμαι Έλληνας. Πέντε χρόνια έμενα μόνος μου. Στην αρχή ήταν δύσκολα αλλά στη συνέχεια συνήθισα. Περνούσα τον περισσότερο χρόνο με τους Έλληνες και με βοήθησαν πάρα πολύ. Οπότε μπήκα στην κοινωνία τους και έγινα μέλος τους. Πιθανόν να έχω υιοθετήσει και την ελληνική προφορά στα αγγλικά μου» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπάσκετ; «Οι γονείς μου στην αρχή με έστειλαν στον κολυμβητήριο γιατί ήθελαν να ασχοληθώ μ' ένα άθλημα. Όταν ήμουν επτά χρονών γλίστρισα στην άκρη της πισίνας και έσπασε το σαγόνι μου. Και αποφάσισα να σταματήσω. Όμως ο πατέρας μου με ρώτησε αν θέλω να παίξω μπάσκετ μετά την επιστροφή μου. ότε βρήκαμε μία σχολή μπάσκετ για αρχάριους και κάπως έτσι ξεκίνησα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.