Ολυμπιακός: Στο Μιλάνο για την πρώτη εκτός έδρας νίκη

Ολυμπιακός: Στο Μιλάνο για την πρώτη εκτός έδρας νίκη
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι στο Μιλάνο, έχοντας διπλό στόχο: Να σημειώσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη και να ξεπεράσει την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Το ταξίδι στο Μιλάνο θα έχει διπλό σκοπό για τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος και κυριότερος είναι η νίκη. Η πρώτη εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μολονότι παραμένει αήττητος στο Φάληρο (7-0), εκτός έδρας δεν έχει πάρει ακόμη ροζ φύλλο.

Η Αρμάνι Μιλάνο έρχεται να προστεθεί στη σειρά των αγώνων του Ολυμπιακού μακριά από το ΣΕΦ, με τους Ιταλούς και τις τέσσερις προηγούμενες ομάδες να είναι στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης (1η Ρεάλ, 2η Μπαρτσελόνα, 3η Αρμάνι, 4η Ζενίτ, 7η ΤΣΣΚΑ).

Ο δεύτερος σκοπός για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να χρησιμοποιήσει το ματς στο Μιλάνο για να ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό για την Basket League.

Για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα είναι ξανά διαθέσιμος ο Ιταλός σέντερ Μάλκολμ Ντιλέινι, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Πολ Μπιλίνγκα. Νοκ άουτ είναι ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με τον Κουίνσι Έισι στην αποστολή του.

Τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις ο Ολυμπιακός χάνει στο Μιλάνο: 66-57 τη σεζόν 2018-2019 και 90-79 τη σεζόν 2020-2021.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.