Γκονζάλες: «Ο Ολυμπιακός είναι αμυντικά η καλύτερη ομάδα στην EuroLeague»

Γκονζάλες: «Ο Ολυμπιακός είναι αμυντικά η καλύτερη ομάδα στην EuroLeague»

Ευαγγελος Στελλάκης
Γκονζάλες: «Ο Ολυμπιακός είναι αμυντικά η καλύτερη ομάδα στην EuroLeague»
Ο Ισπανός προπονητής της Άλμπα Βερολίνου εκθείασε την άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ ο Γιοχάνες Τίμαν δήλωσε πως ανυπομονεί να δει κόσμο και ζεστή ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο.

Ένα εικοσιτετράωρο πριν την αναμέτρηση των «Άλμπατρος» με τον Ολυμπιακό (26/10, 21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, ο κόουτς Ίσραελ Γκονζάλες στάθηκε στην δυσκολία του ματς, εξηγώντας πως «αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα της EuroLeague στον αμυντικό τομέα. Αποδίδουν πολύ καλά, σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Πάντα είναι δυνατός αντίπαλος στην έδρα του. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση, να μοιράσουμε σωστά τη μπάλα και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Από την πλευρά των παικτών της πρωταθλήτριας Γερμανίας, ο Γιοχάνες Τίμαν δήλωσε: «Ανυπομονώ πραγματικά γι' αυτό το παιχνίδι. Είναι πάντοτε όμορφο να παίζεις μπροστά στους φιλάθλους στον Πειραιά. Ελπίζω ότι θα έρθουν αρκετοί, ούτως ώστε να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα». Ο 27χρονος ψηλός πρόσθεσε στη συνέχεια πως «ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα κξι εμείς δεν είμαστε το φαβορί γι' αυτό το παιχνίιδ. Όμως παίξαμε καλά στο Βελιγράδι, στο τελευταίο μας ματς, και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Η Άλμπα - η οποία προέρχεται από απρόσμενη ήττα στην Bundesliga από την Γκέτινγκεν με 59-65 εντός έδρας - έχει ρεκόρ 2-3 έπειτα από πέντε «στροφές» στην EuroLeague κι αύριο θα επιχειρήσει να κάνει την... έκπληξη της, επί ελληνικού εδάφους.

@Photo credits: www.albaberlin.de