Ιτούδης: «Κακό το ξεκίνημα μας, ούτε στα φιλικά δεν παίζουμε έτσι»!

Ιτούδης: «Κακό το ξεκίνημα μας, ούτε στα φιλικά δεν παίζουμε έτσι»!

Newsroom
Ιτούδης: «Κακό το ξεκίνημα μας, ούτε στα φιλικά δεν παίζουμε έτσι»!
Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην κακή εκκίνηση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, μιλώντας στην κάμερα της Nova, αμέσως μετά το ματς της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague.

«Να πω ένα ευχαριστώ και συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαμε κακό ξεκίνημα, ούτε στα φιλικά δεν παίζουμε έτσι. Θέλουμε να έχουμε μία ταυτότητα, να είμαστε συνεπείς στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ καλά και ο Ντόρσεϊ ήταν πολύ εύστοχος, αλλά τους δώσαμε χώρους για να σκοράρουν», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός της ρωσικής ομάδας.

Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι «το 20-25 ήταν πολύ καλό σκορ για εμάς στην 1η περίοδο. Στο 2ο και το 3ο δεκάλεπτο ανοίξαμε την ρακέτα λίγο και μας δόθηκε η δυνατότητα να έχουμε τους δημιουργούς μας από πάνω και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει η ομάδα μου να είναι... χαμαιλέων, κάτι αντίστοιχο κάναμε εκείνη τη στιγμή. Συνεχίζουμε να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτοί που είναι εδώ παρόντες κατέθεσαν ψυχή».

Λίγα λεπτά αργότερα, στη συνέντευξη τύπου εξήγησε, σχετικά με ένα περιστατικό με τον Γιώργο Μπαρτζώκα κατά την διάρκεια του ματς, πως «δεν συνέβη τίποτα. Νόμιζα πως έλεγε κάτι σε εμένα. Δεν έγινε κάτι όμως. Μάλλον, ήθελε να πει κάτι στην γραμματεία. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».