«Παύλος Γιαννακόπουλος»: Τζάμπολ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ομπράντοβιτς

«Παύλος Γιαννακόπουλος»: Τζάμπολ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ομπράντοβιτς
Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ξεκινάει το απόγευμα του Σαββάτου (18/9), με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει για μία ακόμη φορά το... παρελθόν του και τον θρυλικό Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, στη σκιά του θανάτου του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το 3ο τουρνουά αφιερωμένο στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου ξεκινάει στο ΟΑΚΑ. Και θα φέρει τον Παναθηναϊκό απέναντι στη φιλόδοξη Παρτιζάν (20:00, ΕΡΤ2 και LIVE από το Gazzetta) και στον άνθρωπο που μεγιστοποίησε το brandname της ομάδας, τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Παύλο. Όταν υπάρχει απώλεια δυο ανθρώπων όπως ο Παύλος και ο Ντούντα, πρέπει να δει κανείς τον αντίκτυπο που έχουν σε όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί θα μας λείπουν για πάντα, ήταν δυο άνθρωποι πολύ σημαντικοί», είπε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά ο Ομπράντοβιτς.

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος κάθισε δίπλα του στο πάνελ, να τονίζει πως «μαζί του έγιναν όλα αυτά που βλέπετε εδώ μέσα», δείχνοντας τα λάβαρα που υπάρχουν στην οροφή του ΟΑΚΑ.

Αυτά θα έχουν τη δυνατότητα να αντικρίσουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αφού το αποψινό ματς είναι το πρώτο με την παρουσία φιλάθλων μετά από αρκετό καιρό. Μάλιστα, η ΚΑΕ έχει ανακοινώσει και sold out.

Το πρόγραμμα του «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

17.00: Αναντολού Εφές – Ουλμ (ΕΡΤ 3)

20.00: Παναθηναϊκός – Παρτιζάν (ΕΡΤ 2)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

17.00: Μικρός Τελικός (ΕΡΤ 3)

20.00: Τελικός (ΕΡΤ 2)

22.00: Απονομές (ΕΡΤ 2)

@Photo credits: INTIME