ΤΣΣΚΑ: Στη Μόσχα ο Μάικ Τζέιμς, θα έχει συνάντηση με Βατούτιν

ΤΣΣΚΑ: Στη Μόσχα ο Μάικ Τζέιμς, θα έχει συνάντηση με Βατούτιν

ΤΣΣΚΑ: Στη Μόσχα ο Μάικ Τζέιμς, θα έχει συνάντηση με Βατούτιν
Ο Μάικ Τζέιμς ταξίδεψε από τις ΗΠΑ στη Μόσχα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αντρέι Βατούτιν και τον Δημήτρη Ιτούδη με θέμα το μέλλον του στη ρωσική ομάδα. Σε ατομικές προπονήσεις ο παίκτης.

Ο Μάικ Τζέιμς είχε αποχωρήσει κακήν κακώς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά από υπόδειξη του Δημήτρη Ιτούδη και αιτία τα απανωτά πειθαρχικά παραπτώματα, στα οποία είχε υποπέσει. Αγωνίστηκε με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς στα playoffs του ΝΒΑ, αλλά το συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα δεν έπαψε να βρίσκεται σε ισχύ.

Γι' αυτό το λόγο, ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε σήμερα, Δευτέρα (23/8) στη Μόσχα, προκειμένου να συναντήσει τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν και ενδεχομένως και τον προπονητή της, Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Βατούτιν έχει μιλήσει ανοικτά για τη λύση του συμβολαίου του Τζέιμς, και αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο. Ωστόσο, η παρουσία του παίκτη, για κάτι που μπορεί να διευθετηθεί και από τον εκπρόσωπό του (η λύση της συνεργασίας), δίνει ενδείξεις και για συζήτηση για τις ελάχιστες πιθανότητες της παραμονής του.

Πάντως,η ΤΣΣΚΑ έσπευσε να ανακοινώσει την παρουσία του Τζέιμς στη Μόσχα. Εξηγώντας: «Μέχρι τώρα ο παίκτης και η ομάδα δεν έχουν φτάσει σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους. Οπότε ο Μάικ, όπως κάθε άλλος παίκτης της ομάδας με συμβόλαιο, θα είναι στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Την ίδια ώρα, ο Τζέιμς θα κάνει ατομικές προπονήσεις, χωρίς να έχει επαφή με την υπόλοιπη ομάδα».