Ο Μάρτιν χειρουργήθηκε χωρίς να ενημερώσει τον Ολυμπιακό

Ο Μάρτιν χειρουργήθηκε χωρίς να ενημερώσει τον Ολυμπιακό

Ο Μάρτιν χειρουργήθηκε χωρίς να ενημερώσει τον Ολυμπιακό
Ο Αμερικανός σέντερ ορθώς μπήκε να διορθώσει ένα πρόβλημα στο γονατό, αλλά φέρθηκε αντιεπαγγελματικά αφού δεν ενημέρωσε τον Ολυμπιακό.

Πρόβλημα δημιουργήθηκε στον Ολυμπιακό ύστερα από την απόφαση του Χασάν Μάρτιν να περάσει την πόρτα του χειρουργείο τον Μάιο. Ο Αμερικανός δεν ενημέρωσε κανέναν στην ομάδα η οποία το έμαθε αρκετά αργότερα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στο τέλος Φεβρουαρίου ο Μάρτιν έκανε επέμβαση στον μηνίσκο και δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια της σεζόν.

Όταν βρισκόταν στις ΗΠΑ επισκέφτηκε δικούς του ιατρούς οι οποίοι διαπίστωσαν διαφορετικό πρόβλημα, αλλά στο ίδιο γόνατο. Ο Μάρτιν έκανε κι άλλο χειρουργείο καθαρίζοντας αρθροσκοπικά τον χόνδρο του ιδίου γόνατος.

Το μεγάλο λάθος του Αμερικανού σέντερ ήταν πως δεν ενημέρωσε κανέναν στον Ολυμπιακό και το κράτησε κρυφό από την ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αφού είχε περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ανακάλυψαν το κρυφό χειρουργείο του παίκτη και αμέσως ζήτησαν εξηγήσεις, αλλά και τις απαραίτητες εξετάσεις πριν και μετά την επέμβαση.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως η λύση της επέμβασης ήταν σωστή λόγω του νέου προβλήματος που διέγνωσαν οι προσωπικοί ιατροί του Μάρτιν, ωστόσο σε καμία περίπτωση δε δέχτηκαν τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισε ο σέντερ τους και για αυτό το λόγο του επιβλήθηκε μεγάλο πρόστιμο. .

Ο Χασάν Μάρτιν όπως ανέφερε το Gazzetta και πριν δύο μέρες, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας, ακολουθεί προσαρμοσμένο πρόγραμμα προπόνησης και τις επόμενες μέρες στην Βουλγαρία θα συμμετέχει κανονικά και σε ασκήσεις «5on5».

Στόχος των ιατρών και των προπονητών είναι να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της Euroleague, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί από την εξέλιξη των προπονήσεων στην Βουλγαρία.