Το «αντίο» του Αλεξέι Σβεντ στη Χίμκι: «Θα μου λείψετε!» (pic)

Το «αντίο» του Αλεξέι Σβεντ στη Χίμκι: «Θα μου λείψετε!» (pic)
Ο Ρώστος σταρ Αλεξέι Σβεντ αποτελεί παρελθόν από τη Χίμκι και μέσω δημοσίευσης στο Instagram αποχαιρέτησε τον σύλλογο στον οποίο πέρασε τα έξι τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα (12/8) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του Ρώσου σταρ έπειτα από εννιά χρόνια σε χωριστούς δρόμους. Ο διεθνής παίκτης δήλωσε χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και λίγη ώρα αργότερα έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους φίλους της πρώην του ομάδας μέσω Instagram.

Ο Αλεξέι Σβεντ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αγαπητοί φίλοι και άνθρωποι του συλλόγου της Χίμκι, σας ευχαριστώ για τις έξι σεζόν που περάσαμε μαζί! Πάντοτε μας υποστηρίζατε πολύ δυνατά. Θα μου λείψετε! Ευχόμαι υγεία σε όλους!»

Ο 33χρονος σκόρερ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Χίμκι από το καλοκαίρι 2015 μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-21, πραγματοποιώντας συνολικά 121 εμφανίσεις με 20.3 πόντους μέσο όρο στην EuroLeague, 14 στο EuroCup κι ακόμη 139 στην VTB League.

ση

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.