Παναθηναϊκός: Συνάντηση νυν και... επόμενου (;) προπονητή στη Βαρκελώνη

Παναθηναϊκός: Συνάντηση νυν και... επόμενου (;) προπονητή στη Βαρκελώνη

Παναθηναϊκός: Συνάντηση νυν και... επόμενου (;) προπονητή στη Βαρκελώνη
Πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη η καθιερωμένη συνάντηση των προπονητών της EuroLeague, όπου έδωσαν το «παρών» τόσο ο Όντεντ Κάτας, όσο και ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αν και απομένουν λίγες ώρες ακόμα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τον προπονητή του Παναθηναϊκού, στη Βαρκελώνη βρέθηκαν τόσο ο Ισραηλινός τεχνικός, όσο και ο Δημήτρης Πρίφτης. Και ήταν λογικό να συμβεί από τη στιγμή δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση. Είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά.

Συγκεκριμένα ο Όντεντ Κάτας εκπροσώπησε κανονικά στον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο όπως σας είχε ενημερώσει σχετικά το Gazzetta. Άλλωστε μετά την (τυπική) παρουσία του στο συμβούλιο των προπονητών στην Βαρκελώνη, αναμένεται να βρεθεί απευθείας στην Αθήνα και από εκεί να τελειώσει και... τυπικά από τον πάγκο των «πρασίνων».

Την ίδια ώρα στην ισπανική μεγαλούπολη βρέθηκε και ο Πρίφτης, ο οποίος με τη σειρά του εκπροσώπησε την Ούνικς Καζάν! Ο Έλληνας προπονητής ήταν εκείνος που οδήγησε την ρωσική ομάδα στην EuroLeague και από τη στιγμή που δεν δώσει ακόμα την οριστική του απάντηση, παραμένει στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ακόμα και την Τετάρτη (23/6) αναμένεται να αρνηθεί την οψιόν της ανανέωσης στο Καζάν και στη συνέχεια να κινηθούν όλες οι διαδικασίες ώστε να επιστρέψει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τη σεζόν 2013-14, όταν και ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη.