Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Κώστα Αντετοκούνμπο (vids)

Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Κώστα Αντετοκούνμπο (vids)
Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωση του 23άχρονου σέντερ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο άφησε καλές εντυπώσεις στο τουρνουά «Ακρόπολις» και με τα προσόντα του υποχρέωσε τον Ολυμπιακό να απευθυνθεί στον ατζέντη του.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους, αλλά δεν γίνεται να αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτη η συγκεκριμένη ευκαιρία κι έτσι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν το status της συνεργασίας του Ελληνα σέντερ με τους Λέικερς καθώς επίσης και τις σκέψεις του για το μέλλον.

Ο 23άχρονος σέντερ στα τρία παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας πρόσφερε 7 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ, 0.7 κλεψίματα, 1.7 κοψίματα σε 16.42.

Ο Αντετοκούνμπο μετά από δύο σεζόν με two way συμβόλαιο με τους Λέικερς είναι free agent. Ο διεθνής σέντερ πέρασε τον περισσότερο χρόνο αγωνιζόμενος στην θυγατρική ομάδα της ομάδας του Λος Άντζελες έχοντας όμως και 15 συμμετοχές με τους «Λιμνάνθρωπους» στο τέλος εύκολων παιχνιδιών.

Τα αθλητικά προσόντα του Αντετοκούνμπο έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και όπως είναι λογικό και του Παναθηναϊκού.

Προτεραιότητα του 23άχρονου είναι να παραμείνει στον «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ στην προσπάθειά που κάνει να βελτιώσει πτυχές του παιχνιδιού του. Από την άλλη όμως το οικονομικό είναι ένα ζήτημα αφού τα χρήματα στην G League είναι λίγα.

Για την ώρα δεν υπάρχει πρόταση του Ολυμπιακού προς τον παίκτη, αλλά αν δείξει ενδιαφέρον ο 23άχρονος τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει η διαδικασία και σε οικονομικές λεπτομέρειες. Ό,τι κι αν γίνει πάντως θα καθυστερήσει αφού ο Αντετοκούνμπο σκέφτεται μόνο το Προολυμπιακό τουρνουά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.