Άρης: Υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ για να παραμείνει «ζωντανός» στο «κυνήγι» της πρόκρισης

Άρης: Υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ για να παραμείνει «ζωντανός» στο «κυνήγι» της πρόκρισης

Newsroom
Γκάλινατ
Ο Άρης υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ για την 15η αγωνιστική του Eurocup (17/1, 20:00) σ' ένα... must win παιχνίδι για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Τα περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν για τον Άρη όσον αφορά τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Κάθε ματς από εδώ και στο εξής θα είναι «must win«» για τους Θεσσαλονικείς, πολλώ δε μάλλον απέναντι στην Μπουντούτσνοστ, την οποία είχαν νικήσει στην Ποντγκόριτσα με 65-63 και σε περίπτωση νέας νίκης θα τη «διπλώσουν» σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Κάτι που κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη της νίκης για τους «κιτρίνους» σε αυτό το ματς: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε και κάθε παιχνίδι σε αυτήν τη διοργάνωση. Πόσο μάλλον κόντρα σε μία ομάδα όπως η Μπουντούτσνοστ, η οποία έχει τεράστιο προϋπολογισμό και συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα που παίξαμε απέναντι της, έχει προσθέσει στο ρόστερ παίκτες με ποιότητα» είπε ο Γιάννης Καστρίτης μιλώντας για το ματς και συμπλήρωσε:

«Καταλαβαίνουμε πως όσο πηγαίνουμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του EuroCup, όλες οι ομάδες κάνουν το καλύτερο δυνατό. Όλα τα παιχνίδια και όλες οι κατοχές είναι πάρα πολύ σημαντικές». Στον Άρη περιμένουν ένα γεμάτο «Αλεξάνδρειο» με την ομάδα της Μπουντούτσνοστ να κάνει λόγο για «κολασμένη ατμόσφαιρα» στην ανάλυση του παιχνιδιού.

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 20:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Novasports Prime.

@Photo credits: Eurocup

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.