Μπούντουτσνοστ: Στο «στόχαστρο» και ο Ράντονιτς

Μπούντουτσνοστ: Στο «στόχαστρο» και ο Ράντονιτς

Σπύρος Μαρκεζίνης
Μπούντουτσνοστ: Στο «στόχαστρο» και ο Ράντονιτς
Μετά την ήττα από τον Άρη, ο προπονητής της Μπούντουτσνοστ παραιτήθηκε, ενώ ανάμεσα στα ονόματα που «παίζουν» είναι και αυτό του Ντέγιαν Ράντονιτς,

Ο Άρης κατάφερε να επιβληθεί της Μπούντουτσνοστ με 65-63 στην 6η αγωνιστική του EuroCup , με τον προπονητή της ομάδα από το Μαυροβούνιο, Πέταρ Μίγιοβιτς, να παραιτείται λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ένα από τα ονόματα τα οποία φημολογείται για την θέση του προπονητή είναι και ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν ο άνθρωπος που είχε τα ηνία του πάγκου του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται πως είχε βρεθεί και το περασμένο καλοκαίρι κοντά στην ομάδα από την Ποντγκόριτσα ωστόσο η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε καθώς υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από τους οπαδούς της Μπούντουτσνοστ.

Από το 2013, έχουν γίνει συνολικά 13 αλλαγές προπονητών με ορισμένους να επιστρέφουν για δεύτερη ή και τρίτη θητεία. Ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα που αναφέρονται στα δημοσιεύματα είναι επίσης αυτά του Ίγκορ Γιόγιοβιτς, του Γιούριτσα Γκόλεματς και του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.