EuroCup: Ο προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ τραυματίστηκε στο λεωφορείο πριν από τον τελικό

Ο κόουτς της Τουρκ Τέλεκομ τραυματίστηκε στο λεωφορείο πριν από τον τελικό του EuroCup!
Η Τουρκ Τέλεκομ διεκδικεί απόψε (3/5, 22:00) το EuroCup κόντρα στην Γκραν Κανάρια και ο προπονητής της, Ερντέμ Τσαν τραυματίστηκε στο λεωφορείο πριν από τον τελικό, όταν ο οδηγός πάτησε απότομα φρένο!

Λίγες ώρες πριν από τον αποψινό τελικό του EuroCup ανάμεσα στην Γκραν Κανάρια και την Τουρκ Τέλεκομ όπου διακυβεύεται η συμμετοχή στην EuroLeague της σεζόν 2023-24, ο προπονητής των Τούρκων, Ερντέμ Τσαν τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν ο οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή για την προπόνηση, φρέναρε απότομα!

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, ο Τσαν χτύπησε το κεφάλι του στο τζάμι! Σύμφωνα με τον Οντέρ Κουλτσέμπας, Γενικό Διευθυντή της Τουρκ Τέλεκομ, ο οδηγός του λεωφορείο έκανε μια μεγάλη παράκαμψη γύρω από την πόλη με αποτέλεσμα η τουρκική ομάδα να καθυστερήσει στην προπόνηση. Αναφέρει επίσης πως είχε ανεβάσει την ένταση του ραδιοφώνου και δεν έδινε σημασία στις εκκλήσεις των ανθρώπων της Τουρκ Τέλεκομ να το χαμηλώσει.

Κάποια στιγμή, λοιπόν ο Τσαν σηκώθηκε από τη θέση του για να το χαμηλώσει, ο οδηγός φρέναρε απότομα και ο Τούρκος προπονητής χτύπησε το κεφάλι του στο μπροστινό τζάμι, τραυματίζοντας τον αυχένα του. «Φυσικά, δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε το EuroCup ή την Γκραν Κανάρια όμως υπάρχει ένα απώτερο κίνητρο. Ο υπεύθυνος πρέπει να λογοδοτήσει» εξήγησε ο Κουλτσέμπας.