Μπανταλόνα: Ανακοίνωσε τον Χάουαρντ

Newsroom
Μπανταλόνα: Ανακοίνωσε τον Χάουαρντ
Η Μπανταλόνα κάνει το «μπαμ» με την μεταγραφή του Γουίλιαμ Χάουαρντ, ο οποίος πηγαίνει στην Ισπανία μετά από δυο σεζόν στην Βιλερμπάν.

Η Μπανταλόνα ενισχύεται στην θέση «4» αλλά και «3» με την απόκτηση του Γάλλου φόργουορντ Γουίλιαμ Χάουαρντ, ο οποίος έχει περάσει τις δύο τελευταίες σεζόν με την Βιλερμπάν. Ο 28χρονος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Καταλονικό σύλλογο, που είναι ένα από τα φαβορί του Eurocup.

Ο Χάουαρντ κατάφερε φέτος να κατακτήσει το Γαλλικό πρωτάθλημα εναντίον της Μονακό, ενώ βγήκε και παίχτης της εβδομάδας στην 12η αγωνιστική της Euroleague, όπου μάλιστα σκόραρε ένα εντυπωσιακό μπάζερ μπίτερ εναντίον τους Μονεγάσκους. Στην Ευρωπαική διοργάνωση ο Γάλλος φόργουορντ μέτρησε 6.1 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ, τα οποία ήταν αρκετά για να συμπεριληφθεί στην προεπιλογή της χώρας του για το Eurobasket. Επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι ο Χάουαρντ έχει μεγάλο ταλέντο στο σουτ από την περίμετρο καθώς στις δυο σεζόν του με την Βιλερμπάν στην Euroleague (2020-21 και 2021-22) έχει ποσοστό 51% και 43% στο τρίποντο αντίστοιχα.

Επιπλεόν σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία η Μπανταλόνα βρίσκεται κοντά στο να αποκτήσει τον Αμερικάνο γκαρντ Κάιλ Γκάι, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους Χιτ, με μέσο όρο 3.9 πόντους, 0.9 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.